hondenwasstraat - dogwash - doggywash - hondendouche - dog - wash, hundewaschanlage

De ideale manier om je hond te wassen is de hondenwasstraat Zuid Limburg van Digit Dogwash. 1 euro geeft je 2 minuten wastijd. Je bepaalt zelf hoe lang je wast en op welke manier.

Ben je het zat de rotzooi en rompslomp dat het wassen van je hond met zich meebrengt thuis? Of de hoge kosten van de trimsalon? Wij bieden de snelle en slimme oplossing voor dit probleem in Zuid Limburg.

De ideale manier om je hond te wassen is de Digit Dogwash. 1 euro geeft u 2 minuten wastijd. U bepaald zelf hoe lang u wast en op welke manier u wast.
De volgende opties zijn mogelijk in de Digit Dogwash!

  • Reinigen van de Digit Dogwash
  • Shampoo stand
  • Afspoelen met schoon water
  • Vlo en teek preventie
  • Conditioner stand
  • Drogen lage en hoge stand
  • Pauze stand


Reinigen van de Digit DogwashDogwash stap 1 badreinigen

De Digit Dogwash biedt u de mogelijkheid om voordat u de hond in de hondenwasstraat laat stappen de open cabine uit te spoelen met een badreiniginger. Hierdoor stapt uw hond altijd in een schone omgeving. Dit werkt prettig voor u en is prettig voor uw hond. Overigens spoelt de machine zich automatisch schoon na iedere klant.

Shampoo standDogwash stap 2 shampoo

Na dat u de hond in de dogwash heeft laten stappen, kunt u kiezen om de hond in te soppen met de hondenshampoo stand. Het water wat uit de sproeikop komt is vermengd met een hondenshampoo zodat je niet meer hoeft te tobben met shampoo flessen etc. Het water en de hondenshampoo dringen goed tot de huid door en alle vuiligheid spoelt lekker uit de hondenvacht. U kunt de hondenshampoo op uw gemak inmasseren, door op de pauze stand te drukken. Op deze manier loopt de tijd en het geld niet door. Zodra u op de knop drukt van ieder willekeurig programma begint het aftellen van de tijd weer.

Afspoelen met schoon waterDogwash stap 3 afspoelen

Om de hondenshampoo weer goed uit hondenvacht te krijgen kiest u voor de optie afspoelen met schoon water. Maakt u gebruik van een hondenshampoo die u van de dierenarts heeft omdat uw hond huidproblemen heeft dan kunt u ook gebruik maken van de afspoelen met schoon water stand. U masseerd dan gewoon uw eigen hondenshampoo in en spoeld daarna ook deze shampoo er uit.

ConditionerDogwash stap 4 conditioner

Gebruik de honden conditioner voor een heerlijk zachte hondenvacht. Het water wat uit de sproeikop komt is ook weer automatisch vermengd met de honden conditioner zodat u ook weer niet hoeft te tobben met een fles. U kunt de honden conditioner op uw gemak inmasseren, door op de pauze stand te drukken. Op deze manier loopt de tijd en het geld niet door. Zodra u op de knop drukt van ieder willekeurig programma begint het aftellen van de tijd weer.

Vlo en teek preventieDogwash stap 5 vlo/teek preventie

Deze stand vermengt het water met een preventief middel tegen vlooien en teken. De ingredienten van dit product dood dus niet de vlooien en/of teken maar zorgt er wel voor dat ze circa een maand wegblijven. Spoel ook na dit programma de hond goed af met de afspoelen met water stand.

Drogen lage en hoge standDogwash stap 6 drogen lage stand

Na de overheerlijke hondenwasbeurt is het tijd om de hond te drogen.U kunt kiezen voor een lage of hoge droog stand.De lucht is warm en krachtig waardoor je goed het water uit de vacht van de hond kan blazen. Het is aan te raden om een borstel of kam mee te nemen wat het drogen van de hondenvacht zal versnellen.

Pauze standDogwash stap 8 pauze

Gebruik deze functie als je op je gemak de hond wil insoppen met de hondenshampoo of honden conditioner. Vervolg de wasbeurt door op een willekeurig programma te kiezen.


logo
Tankstation Schrijnemaekers Gronsveld BV
Stationsstraat 75 Gronsveld, Limburg 6247BK
T: 043-4083625 F: 043-4081239