Linde gas

Tankstation Schrijnemaekers is wederverkoper van de industriële cilindergassen en koudemiddelen van Linde Gas Benelux (www.linde-gas.nl). 125 jaar wereldwijde ervaring in gassen, als onderdeel van ons al even hoogwaardige productassortiment. Alle las(bescherm)- en snijgassen, alsmede gasmengsels.

Industriële gassen worden voor uiteenlopende doeleinden gebruikt in bijna iedere bedrijfstak, of het nu in de industrie, de handel, de wetenschap of voor onderzoek is. Door het immense spectrum aan toepassingen bestaan er grote verschillen in de behoeften van de verschillende verbruikers van industriële gassen met betrekking tot volume, zuiverheid, samenstelling en leveringswijze.

Of u nu een gespecialiseerde werkplaats of een industriële fabriek of procesinstallatie exploiteert, Linde heeft wat u zoekt. Ons streven om te voldoen aan de behoeften van alle gebruikers van industriële gassen, mag blijken uit de diepte en breedte van ons leveringsprogramma van gassen, leveringsvormen en oplossingen.

logo
Tankstation Schrijnemaekers Gronsveld BV
Stationsstraat 75 Gronsveld, Limburg 6247BK
T: 043-4083625 F: 043-4081239